Företagen i koncernen

Inom Exakta Group koncernen har vi driftsbolag där samtliga bolag verkar inom olika angränsande spetsområden.

Exakta Print

Din helhetsleverantör för alla former av print.  Vi har samlat allt under ett tak och erbjuder print med flera olika trycktekniker och på en stor mängd olika material. Vårt mål är att producera så kostnadseffektivt som möjligt och säkerställa bästa kvalitet med stor fokus på hållbarhet. Våra kringtjänster som exempelvis montering, kampanjpackning och distribution gör det enkelt och bekvämt för dig att vara kund hos oss. Läs mer här!

Exakta Creative

Vi är en reklam- och produktionsbyrå som förstår och vet vikten av att hur du positionerar ditt varumärke, i konkurrens med andra, kan vara avgörande för din framgång. Oavsett om du har behov av ett mer gediget strategiskt arbete eller om du önskar hjälp med kommunikation, design och produktion, digitalt och/eller analogt finns kompetensen här.

Exakta Store

Vårt utbud av profilprodukter är enormt och förklaras enklast genom att rama in utbudet till ”alla produkter du kan märka med en logotype”. Utöver profilprodukter erbjuder vi företagsgåvor via digitala och postala säsongskataloger (påsk, sommar och jul). Vi vill alltid leverera våra produkter och tjänster på ett professionellt sätt i nivå med våra kunders förväntningar. Detta innebär att vi har en mycket hög kravbild på våra leverantörers förmåga, kompetens och kapacitet.

Exakta Brandhouse

Vi är Nordisk B2B Partner till världskända varumärket RITUALS. Ett varumärke som med sina produkter vill hjälpa till att skapa välmående, harmoni och balans i vardagen, något allt fler företag vill förknippas med idag.  Rituals härliga produkter finns för både för kropp och hem och är den perfekta gåvan till anställda och kunder. Med Rituals ger du mer än bara en gåva, du ger upplevelsen att hitta glädje i det lilla. Vi tror att det är så man skapar meningsfulla stunder.

Exakta Software

Förstahandsvalet för webbutveckling av e-handelslöningar och hemsidor. Tillhandahåller säkra och trygga servicelösningar med supportavtal.

Exakta Photo

Vi är ett skolfotoföretag som med engagemang och yrkesstolthet skapar minnen. Med ödmjukhet, nyfikenhet och fokus på kvalité, strävar vi framåt för att befästa vår position som Nordens största leverantör av skolfoto. Bolaget är verksamt i både Sverige och Norge, årligen fotograferas ca 1.300.000 barn och ungdomar.